Dagens Foto 11/10:
Lyn over New York.
Vi ankom til Kastrup lufthavn kl. 10 hvorfra vi skulle flyve direkte til New York kl. 12.25. Men grundet tekniske problemer med flyet, måtte vi vente 3½ time før vi kunne komme af sted. Ellers gik alt som det skulle, og efter en vild taxa-tur ankom vi til hotellet ved 2 tiden, dansk tid, og nåede lige at gå en runde i området, til synet af et fantastisk tordenvejr, inden vi gik i seng.

Dagens Foto 12/10:
Blues Brotherhood fra B. B. King Blues Club i New York
Vi startede dagen med at gå op til Times Square. Bagefter tog vi et smut forbi David Letterman, hvor vi forsøgte at komme ind som publikum til optagelserne af The Late Show. Men det lykkes ikke, og derfor gik turen videre til Central Park, hvor vi fandt en bænk og sad og kikkede på de mærkelige amerikanere der kommer der. Så gik vi ned til Hudson River, hvor vi fandt en ubåd, en concorde og et stort hangar skib, der var blevet lavet om til museum. Fantastik oplevelse. Efter en lille eftermiddagspause gik vi igen op i nærheden af Times Square, hvor vi fik en vældig fin middag på "Dallas BBQ". Og så kom dagens højdepunkt. Blues Brotherhood. et 12 mands blues orkester med 3 af de oprindelige musikere, der spillede alle de kendte hits fra Blues Brother filmen. Og ikke nok med det, så foregik det på B.B. Kings Blues Club i New York.

Dagens Foto 13/10:
Udsigten fra Empire State Building
Ole er taget på kursus, så Michael og Anja nyder endnu en dag med shopping i New York. På vejen møder vi en Toys R Us butik i tre etager, samt en 2 etagers M&M slik-butik. Det er som tingene er lidt større, her ovre. Om aftenen gik vi op til Empire State Building, og så den fantastiske udsigt over byen. Dagen sluttede med en vidunderlig middag på Heartland Brewery, som ligger i Empire State Building.

Dagens Foto 14/10:
Frihedsgudinden
Det er kursusdag 2 for Ole, og endnu en gang har Anja og Michael været på Broadway for at se på forretninger. I middagspausen mødes vi og gik op til en af verdens største kamera-forretninger, for at købe lidt elektronik til Direktøren fra Viborg. Bagefter fandt vi en gammeldags Diner, hvor vi fik frokost. Sidst på dagen kørte vi ned til sydspidsen af Manhattan for at se hvor det nye One World Trade Center tårn er ved at blive bygget. Bagefter gik vi ned mod Hudson River hvor vi kunne se over til Frihedsgudinden. Men her begyndte det at regne, så vi fangede en taxa og kørte tilbage til det område hvor vi bor. Her sluttede vi dagen af med middag på TGI Friday's. Endnu en vidunderlig dag i New York.

Dagens Foto 15/10:
Ankomst til Jackson Hole
I dag fløj vi ca. 3000 km. mod vest, til den hyggelige by Jackson Hole, lige syd for Teton National Park. Vi ankom allerede kl. 13, og fik udleveret en rigtig fed Kia Sorento fra biludlejningen. Første stop blev et smugkik på den sydlige del af Teton National Parken, og bagefter kørte ved ned til Jackson Hole og tjekkede ind på Motel 6. Dagen sluttede med et kik på byen, og lidt shopping.

Dagens Foto 16/10:
Varmekilder i Yellowstone
Vi startede dagen med at køre op til Nationalparken Teton, som kort fortalt består af bjerge, søer og nåletræer. Bagefter gik turen videre mod nord, og ind i nationalparken Yellowstone. Parken er ca. lige så stor som Sjælland, og indeholder den mest fantastisk natur, dyreliv og underlige boblende varmekilder. Vi nåede lidt over halvvejs igennem parken i dag, og overnatter nu på et hotel ved vest indgangen, inden turen fortsætter i morgen.

Dagens Foto 17/10:
Bisonokser i Yellowstone
Endnu en fantastisk dag i Yellowstones vidunderlige natur. Det er imponerende hvor stor og flot denne nationalpark er. Vi havde et lille uheld med bilen i går. Et stort søm havde boret sig op i dækket, så vi måtte skifte til reservehjul. Og da man ikke må køre ret langt med sådan et hjul, blev vi desværre nødt til at skifte bil. Så vi blev gratis opgraderet til en full size SUV, en stor Chevrolet Tahoe. Resten af dagen gik med besøg i Jackson Hole. En cowboy by, lidt syd for nationalparkerne. Her fandt Michael sig en rigtig amerikansk cowboyhat, købt i en gammeldags hatteforretning.

Dagens Foto 18/10:
Cowboy i det vilde vest
I dag forlod vi området ved Teton og Jackson Hole, for at køre den lange vej mod syd, hvor vi også skal se nogle nationalparker. Men det blev lige til at sidste kik på Teton bjergene, hvor vi så to elge der stod og drillede hinanden. Vejen mod syd bød på et ca. 300 km langt prærieområde med masser af kvæg, cowboys, pickup trucks og sjove små landsbyer

Dagens Foto 19/10:
Bryce Canyon
Turen gik videre mod syd, og ved middagstid nåede vi frem til Nationalparken Bryce Canyon. Vejret er perfekt og naturen er flot og underlig på en helt fantastisk måde. Efter besøget i Bryce Canyon gik turen videre til byen Page, hvor vi overnatter inden vi skal videre til Monument Valley i morgen.
Nå ja... Bare rolig. Michael er ikke begyndt at ryge. Det var bare for sjovt.

Dagens Foto 20/10:
Monument Valley
Turen fra Page til Monument Valley var et kapløb mod dårligt vejr. Vi kørte heldigvis hurtigere en det dårlige vejr, som ellers fulgte os på vej mod Monument Valley. Da vi kom frem havde vi ca. en time til at nyde den storslåede natur, inden regn og tordenvejret indhentede os. Til gengæld var det utroligt flot at se alle de mange lyn over området.

Dagens Foto 21/10:
Nationalparken Arches
I dag fortsatte vi turen mod nord. På vejen kom vi forbi et sjovt sted med ting-butikker som havde dansk indehaver, hvilket man tydeligt kunne se på alle de danske skilte der hang over alt. Michael fandt i øvrigt en gammel Pacman arcade spillemaskine fra dengang far var dreng. Vi nåede frem til nationalparken Arches omkring midagstid. Parken var noget større end vi havde forventet, så det tog det meste af dagen at besøge den. Endnu engang storslået natur i et kæmpe stort ørkenområde. På vejen videre mod næste hotel, kom vi forbi byen Cisco, som minder temmelig meget om en "Ghost Town"... Uhhhh uhyggeligt.

Dagens Foto 22/10:
Sne i Coloradobjergene
I dag var det feriens sidste dag. Vi kørte ca. 400 Km mod øst for at komme til Denver, hvorfra vi skulle flyve hjem. Turen gik over Coloradobjergene Rocky Mountains, og her ventede noget af et snevejr. Det var virkelig underligt at komme fra den varme ørken, og op i bjergene med snevejr. Igen en dag med en go' naturoplevelse.

Velkommen til vores USA ferie hjemmeside
Her kan du følge med i Anja, Ole og Michaels ferie i USA fra mandag 11. oktober til lørdag 23. oktober 2010.

Klik på billederne for at se alle billederne.

Her er kortet over vores tur rundt i USA. Det blev til 2700 Km. kørsel i alt. Klik på det for stort format.