Sommerferie 2013 - 2. og 3. juni:
Tyskland, Schweiz og ankomst til Italien
Søndag den 2. juni ved 10.30 tiden starter vi bilen i Glamsbjerg og kørte mod syd, og efter et par stop på de tyske motorvejs-tankstationer, og et par klassiske snitsler med braset kartofler, nåede vi frem til vores første hotel, i nærheden af Ulm, ved 23 tiden. Efter en fin morgenmadsbuffet kørte vi et par hundrede kilometer til Bodensøen, helt nede ved grænsen til Schweiz, hvor vi sejlede over til øen Mainau, og gik en tur rundt i den store naturpark der fylder hele øen. Bagefter kørte vi gennem Schweiz og under Alperne via den 17 km. lange Skt. Gotthardtunnel og ankom til vores næste hotel i Italien, Hotel La Torre, i den smukke lille landsby Castiglione D’intelvi, et par kilometer fra Comosøen.

Sommerferie 2013 - 4-6. juni:
Italien - Comosøen
Hotellet vi bor på er helt vildt hyggeligt. Og det er dejligt at opleve familien der har hotellet, med bedstemoren der passer børnene, moren der står for hotellet og faren der kommer sent hjem men har tid til at spise aftensmad sammen med familien i restauranten mens vi almindelige gæster spiser med og nyder atmosfæren. Men når vi ikke opholder os på hotellet, nyder vi den fantastiske natur ved Comosøen. Vi har besøgt et par af de store Villaer med tilhørende haver, bl.a. Villa Carlotta og Villa Balbianello der blev brugt i filmen Star Wars film nr. 2 som et sted på planeten Naboo. Vi har også sejlet rund fra by til by med nogle af de lokale færger. Vi hoppede bl.a. af i byen Bellagio hvor vi gik rundt i byens flotte gader og nød det gode vejr.

Sommerferie 2013 - 7-10. juni:
Italien - Gardasøen
Efter Comosøen er vi nu kørt et par hundrede kilometer til Gardasøen hvor vi, efter anbefaling fra vores naboer, er tjekket ind i en dejlig ferielejlighed i Garda Palace. Det er virkelig et skønt sted, og vi nyder området og har endelig fået taget os sammen til bare at slappe af og nyde ferien. Vi har selvfølgelig været rundt og se lidt på søens smukke omgivelser, og tog også et smut ud på en vingård for at købe lidt lokal rødvin med hjem.

Sommerferie 2013 - 11-14. juni:
Italien - Cortina d'Ampezzo
Nu er vi kommet et par hundrede kilometer mod nord, til byen Cortina d'Ampezzo som ligger i Dolomitterne i en højde af 1.224 m. Vi havde booket en Comfort Suite på Hotel Faloria, men blev gratis opgraderet til en af de store tyroler-suiter med 3 værelser, 2 badeværelse og en fantastisk udstigt til bjergene. Det er et meget smukt område vi bor i, og vi har stort set ikke lavet andet end at køre rundt og opleve den smukke og vilde natur. En stor del af James Bond-filmen For Your Eyes Only foregår i Cortina, og vi var selvfølgelig lige rundt og finde nogle af de steder der blev brugt i filmen.